ZONE X – nikotinportioner med passform

Att fylla en lucka på den numera välfyllda marknaden nikotinportioner är en grannlaga uppgift. Men vi anser oss ha lyckats i och med lanseringen av nya ZoneX

Skruf Snus har jobbat med produktutvecklingen av ZONE X under ett antal år. Arbetet har skett med utgångspunkt i vad konsumenterna eftersöker, berättar Camilla Lockwed, marknadschef på Skruf Snus.

– Målet för oss har varit att kunna erbjuda en riktigt vit nikotinportion kombinerat med en intensiv smak och en passande ”nikotinrelease”. Passformen har självfallet också varit en viktig beståndsdel.

Eftersom det i dag finns en hel uppsjö av nikotinportioner att välja på har det viktigaste varit att förstå vad konsumenterna saknar.

– Vi har därför under hela processen med ZONE X arbetat med blindtester där konsumenterna har fått jämföra våra produkter med övriga produkter på marknaden för att säkerställa rätt kvalité, säger Camilla Lockwed. Därefter börjar det spännande arbetet med att få fram en tilltalande design som ska kännas modern och exklusiv. Det ska helt enkelt vara en design som du med stolthet lägger upp på bordet.

Vad är det som gör den här ZONE X speciell?

– ZONE X är unik i sina ingredienser, då vi har valt att jobba med en annan typ av växtfiber gentemot vad våra konkurrenter har idag. Vi anser att detta förhöjer känslan av en kvalitativ produkt.

– Vi vill att ZONE X-portionerna ska upplevas som vita, mjuka, fyllda och smakrika samt som håller under en längre tid, vilket vi tycker att vi har lyckats med. Återkopplingen vi har fått än så länge styrker även vår känsla kring detta.

Vilken typ av snusare kommer att gilla det här?

– Vi hoppas så klart på att alla som provar våra produkter kommer att vara mer än nöjda och till och med hitta sin nya favorit. Så klart är vår främsta målgrupp de som redan använder sig av vita nikotinportioner/ All White produkter idag, men vi hoppas även på att ”vanliga snusare” vågar sig på att testa ZONE X.

ZONE X kommer att dyka upp i fler varianter i framtiden, lovar Camilla Lockwed.
– Vi kommer framöver att fortsätta lansera både nya styrkor samt nya smaker under varumärket ZoneX, allt för att våra konsumenter ska hitta den perfekta matchen.

Du måste vara 18 år eller äldre för att besöka denna webbplats