Marketing Project Planner

Gillar du att vara där det händer och agera som spindeln i nätet? Motiveras du av att koordinera och driva projekt framåt med känsla för struktur och självständighet? Då kan den här tjänsten som Marketing Project Planner hos Skruf Snus AB passa som handen i handsken!

Om Skruf Snus AB

Skruf Snus AB grundades 2002. Sen starten har företaget vuxit för varje år. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag med en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och med ca 300 anställda. Företaget är i en spännande och expansiv fas där vi växer både i Sverige och på den globala marknaden. Nya produkter lanseras kontinuerligt under våra fyra varumärken skruf, Knox, ZONE X och Smålands Brukssnus. Vi är ett gäng med mycket energi, driv och engagemang vilket är anledningen till att Skruf Snus AB fortsätter att utvecklas. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm och vi har distriktssäljare som täcker från Ystad i syd till Haparanda i norr. All produktion sker i vår fabrik i småländska Sävsjö. Sedan 2008 ägs Skruf Snus AB av Imperial Brands som är en global koncern med fäste i Storbritannien. Skruf tar väl hand om sina medarbetare, och lägger stort fokus på en god arbetsmiljö så att du känner dig som hemma även på jobbet.

Om tjänsten

I denna roll som Marketing Project Planner kommer du att leda och koordinera olika marknadsprojekt och lanseringar inom diverse avdelningar med huvudfokus på marknadsavdelningen. Din roll kommer innebära mycket administration och ge stöttning i de olika projekten tillsammans med den lokala marknadsavdelningen. Därtill kommer du också att arbeta i ett nära samarbete med det globala varumärkes-teamet och lokala Key Account Mangers. Det samarbetet präglas av att ge support i övergripande marknadsstrategier, både kortsiktigt och långsiktigt, och att sätta upp tidsperspektiv och säkerställa dessa hålls enligt tillhörande projekt.
En annan del är administration som går under den här tjänsten där får du schemalägga, planera och säkra upp att allt finns inför inplanerade möten, även därtill interna konferenser. Följa upp och agera utifrån uppföljningarna om förbättringar.
Som Marketing Project Planner kommer du bland annat att:

– Koordinera och leda interna projekt och lanseringar
– Samarbeta nära med dom olika funktionerna på marknadsavdelningen både lokalt och globalt, samt lokala KAM-avdelningen
– Äga planeringsprocesser och deadlines för dom olika projekten och lanseringarna
– Aktivitetsuppföljning – beakta och presentera lärdomar och utveckla processen vidare

Om dig

Till den här rollen söker vi dig som inte är rädd att hugga i där det behövs, känner dig trygg i att säga ifrån om det krävs för att driva projekt framåt och vidare. Tar egna initiativ och har ett öppet sinne för nya förändringar och utmaningar. Vidare ser vi att du har en god förmåga att hantera stress och har en god lösningsfokuserad sida. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom områden såsom administration och projektledning och något som är lite extra meriterande är om det är inom marknadsområdet eller byråsidan. Vi ser gärna att du som person är prestigelös, flexibel, snabbtänkt och trivs i en dynmanisk arbetsmiljö. För att trivas i den här rollen så bör du vara självständig och inte vara rädd för att fatta egna beslut. I denna roll förekommer en hel del engelska därav ett krav att du kan både skriva och tala obehindrat på engelska och svenska.

Viktigt för tjänsten:
– Minst 2-3 års erfarenhet av administration/projektledning
– Relevant utbildning inom projektledning
– Microsoft Officepaketet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sheyda Ali via mail sheyda.ali@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Klicka här för att söka tjänsten

Du måste vara 18 år eller äldre för att besöka denna webbplats