Det gå bra för oss på Skruf Snus och vi behöver en ny medarbetare i rollen som Teknisk Projektledare. Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag ca 200 anställda. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som teknisk projektledare?

Ditt ansvarsområde

I rollen som Teknisk Projektledare kommer du att tillhöra vår tekniska avdelning och ska säkerställa att projekt avslutas i tid, uppnår önskat resultat och inom satta budgetramar för att tillgodose kundernas önskemål. Du ska även verka för att implementering av projekt inom området utförs med fokus på säkerhet, kvalité och energieffektivitet. Du kommer att medverka samt driva ständiga förbättringsarbeten där så anses lämpligt framför allt inom teknik/produktion.
Du kommer framförallt att koncentrera dig på våra större projekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Skapa de investeringsansökningar och anbudsförfrågningsunderlag som krävs för att leverera ny utrustning/design, samt säkerställa att ITG standarder och gällande lagkrav efterföljs.
  • Leda, samordna och informera om projekten, kalla till möten samt företräda projektägarens huvudman i ekonomiska ärenden och ansvara för att projektmedlen används på ett ändamålsenligt sätt.
  • Verka som teknisk support vid införande/ändringar av nya/befintliga produkter.
  • Utföra riskbedömningar.
  • Bidra samt vara delaktig i utveckling av befintlig maskinpark

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från projektledning samt produktionstekniks bakgrund.
Du kan arbeta strukturerat och självständigt samt ställa krav för att skapa en bra och säker arbetsmiljö. Du har kunskaper i förbättringsmetodik, förmåga att agera som coach/utbildare för kollegor på expertområden samt förmågan att utföra felsökning.
Du ska vara en flexibel lagspelare med en hög förmågan att kommunicera med alla inom företaget.
Du är kundfokuserad och serviceinriktad, gillar ordning och reda, samt trivs med att jobba i ett växande företag med högt tempo.
Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

Vi gillar att lyckas och ha kul på jobbet. Är du en engagerad medarbetare som bidrar till den goda stämningen på företaget, har du en självklar plats I vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig är du varm välkommen att ansöka. Vi tillämpar löpande urval och tillsättning, så låter tjänsten intressant – skicka in din ansökan snarast.

Frågor och ansökningar skickas senast 2019-06-07 med e-post till savsjojobb@skruf.se
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Teknisk chef Martin Räsänen, martin.rasanen@skruf.se alt. 073-023 00 76