Vill du ingå i ett stort team av engagerade och kunniga medarbetare och samtidigt få möjligheten att lära dig hur arbetet fungerar inom tillverkningsindustrin.
Just nu söker vi sommarvikarier till vår fabrik i Sävsjö för att bemanna produktionen under sommaren, då vår ordinarie personal går på semester.

Ditt ansvarsområde

Vi söker maskin-, lager- och processoperatörer samt kvalitetsassistenter.
Arbetstiderna är skiftgång, vilket innebär 2-skift, nattskift eller 5-skift på vår processavdelning.
Som maskin- eller processoperatör styr och övervakar du en del av fabrikens olika maskiner. Lageroperatör är ett serviceyrke med stor frihet under ansvar där man jobbar med orderplock, underhåll av lagersaldo i vårt affärssystem, tillgodoser produktionen med material m.m. För att jobba som lager- eller processoperatör är truckkort A1-4, B1-3 ett krav.
Som kvalitetsassistent kommer dina arbetsuppgifter till stor del bestå av rutinarbete i form av provtagning men även uppföljning av kvalitet på våra produkter utifrån gällande lagstiftning, koncern- och kundkrav.
Din insats är avgörande för att vi ska behålla vår höga kvalitet och effektiva produktion.

Din profil

Som person ser vi att du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behöver göras och gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kommunikativ och målfokuserad.
Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. 
Du kommer att få en personlig utbildningsplan för att kunna inhämta all nödvändig kunskap av vår personal med långvarig erfarenhet och utbildning.
Högskoleutbildning eller tidigare erfarenhet från process- eller livsmedelsindustri är meriterande.
För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år och behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna tillgodogöra dig information, säkerhetsföreskrifter och rutiner.

Personliga egenskaper

Vi har en fantastisk utveckling och ställer höga krav på våra medarbetare. Vi ser att du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i en internationell arbetsmiljö med trevliga kollegor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, är du den engagerade medarbetare, som bidrar till den goda stämningen så har du en självklar plats i vårt härliga gäng.
Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka redan idag.

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se märk din ansökan med ”Sommarjobb”.
Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är 31 mars 2021. Lycka till!