Vi vill träffa dig som letar efter en karriär inom HR

Vilka är vi.

Skruf Snus är en del av det internationella företaget Imperal Brands Plc. Ett av de världsledande företagen inom tobaksindustrin där vårt uppdrag är att erbjuda nya nikotinprodukter till den nordiska och europeiska marknaden.

Vår resa startade 2002 då två företagare bestämde sig för att utmana det Svenska Snusmonopolet. Idag är vi den näst största snustillverkaren i Norden med drygt 300 anställda där huvuddelen arbetar i Sävsjö, Småland där vi har vår produktionsanläggning.

Anställningen som HR Trainee ger dig en start på resan för att bli HR-specialist med ett generalistisk syn. Under programmet kommer du i kontakt med olika aspekter av hur vi på Skruf driver HR arbetet, det kommer också att ge dig stor kunskap och tillgång till hur du arbetar med HR ur ett internationellt perspektiv.

Inom HR är vi idag 4 personer (en HR Business Partner, två HR Specialister samt en Lön – Management support), vi arbetar med och har ett bra stöd i vårt dagliga arbete med administrativa verktyg som Agda (löner, tid och kompetens) Workday som är ett koncerngemensamt administrativt verktyg för HR-processer.

Vem är du?

Vi vill träffa dig som nyligen har avslutat en kvalificerad teoretisk utbildning inom HR från högskola eller universitet och saknar eller har begränsad praktisk erfarenhet av att arbeta inom HR-området. Du har ett brett och brett intresse inom området och vill få en övergripande bild innan du går in i en mer senior / specialistroll.

Du ser fördelen med att arbeta med HR inom ett medelstort företag i Småland som är en del av den internationella miljön där vi dagligen använder engelska i vårt arbete. Som person har du redan haft några utmaningar som uppmuntrar dig att komma in i nya situationer och uppgifter, du har intresse för människor och har en inkluderande attityd samt erfarenhet av att vara en del av ett team samt inga problem till självständigt arbete.

Beräknad start: 1/10 2021
Arbetstider: Dagtid

Personliga egenskaper

Vi har en fantastisk utveckling och ställer höga krav på medarbetare. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och flexibel i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande och varierande jobb i en internationell arbetsmiljö med trevliga kollegor. Du kommer att få en personlig utbildningsplan för att kunna inhämta all nödvändig kunskap av vår personal med långvarig erfarenhet.

Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka.

Ansökningar skickas senast 2021-07-31 till savsjojobb@skruf.se