Skruf Snus växer så det knakar och vi behöver anställa fler maskinoperatörer. Våra omtyckta snusvarumärken skruf, Knox och Smålands har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag 200 anställda, både arbetare och tjänstemän. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som maskinoperatör?

Ditt ansvarsområde

Som maskinoperatör styr och övervakar du en del av fabrikens olika maskiner. Din insats är avgörande för att vi ska behålla vår höga kvalitet och effektiva produktion. Du kommer ingå i ett stort team av engagerade och kunniga medarbetare. På varje linje arbetar oftast fyra personer.

Produktionen består huvudsakligen av två olika avdelningar, en där tobaken rivs och smaksätts och en där snus och prillor packas i dosor och stockar. Arbetsuppgifterna är varierande och du roterar på flera olika arbetsstationer. Du utför dagliga kontroller och mätningar som en del i företagets kvalitetsarbete. Efterhand får du lära dig alla spännande moment som ingår i tillverkningen av våra fantastiska snussorter.

Din profil

Du är intresserad av att arbeta med både människor och maskiner. Du gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs och du är van att arbeta i team där du både kan ge och ta instruktioner. Kanske har du arbetat inom process- eller livsmedelsindustrin tidigare. Under din upplärning tilldelas du en handledare som hjälper dig. Du håller utsatta tider och tar chansen att lära dig de olika arbetsmomenten på plats. Du kommer även få teoretisk utbildning, exempelvis om kvalitet, hygien och säkerhet, som är viktiga delar i vår verksamhet. För att du ska kunna ta del av våra instruktioner och kunna kommunicera med dina medarbetare behöver du kunna svenska språket flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi gillar att ha kul på jobbet och är du en engagerad medarbetare, som bidrar till den goda stämningen vid fikabordet, har du en självklar plats i vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka. Vi tillämpar löpande urval och vi är nyfikna på att höra av dig. Lycka till!

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se