Skruf Snus AB lanserade sin första dosa 2003. Idag är Skruf Sveriges näst största snusföretag med en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och med ca 300 anställda. Vi är just nu inne i en spännande och expansiv fas där vi växer ytterligare både i Sverige och på den globala marknaden. Nya produkter lanseras kontinuerligt under våra varumärken Skruf, Knox, Brukssnus och senaste tillskottet ZoneX.

Vi är ett gäng med mycket energi, driv och engagemang, vilket är anledningen till att vi fortsätter att utvecklas och växa. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm men vi har distriktssäljare som täcker landet från Ystad till Haparanda. All produktion sker i vår fabrik i småländska Sävsjö. Sedan 2008 ägs Skruf Snus AB av Imperial Brands som är en global koncern med huvudkontor i Storbritannien.

Nu söker Skruf en Legal Counsel Nordics

Arbetsbeskrivning

Har du tröttnat på byrålivet eller funderar du på vad du ska göra efter tingstjänstgöringen? Kanske är du intresserad av att lära dig vilken roll en jurist spelar i ett större företag?

I rollen som Legal Counsel kommer du i huvudsak att arbeta självständigt gentemot såväl den svenska som den norska marknaden med bl.a. produktutveckling, marknadsföringsfrågor, regulatoriska frågor samt avtalsförhandlingar. Du kommer rapportera direkt till Skrufs chefsjurist. Då detta är en helt ny tjänst kommer du ges möjlighet att, i samråd med chefsjuristen, forma tjänsten utifrån dina tidigare erfarenheter. Om du är intresserad, kommer du även att få arbeta med påverkansarbete gentemot såväl interna som externa stakeholders. Du kommer också att ansvara för köp av juridiska tjänster från byråer i Sverige och Norge. Resor inom Norden och EU kommer att vara aktuellt. Utbildningar hålls internt inom koncernen, men du kommer att uppmuntras till att även delta i relevanta externa utbildningar och vara aktiv i intresseorganisationer.

Vi söker dig som

Har en svensk juristexamen och har minst två-tre års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå. Du får gärna vara kunnig inom kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, marknadsföringsrätt och/eller EU-rätt. Det viktiga är dock inte din nuvarande expertis utan att du har lätt för, och är intresserad av, att ta dig an nya juridiska områden. Erfarenhet från projektledning är särskilt meriterande. Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är en självklarhet, medan grundläggande förståelse av norska är ett plus!

För att trivas i rollen bör du gilla att ta ansvar, vara prestigelös, affärsmässig och noggrann samt ha en bra samarbetsförmåga. Du bör även gilla att lära känna nya människor och ha lätt för att göra juridik förståeligt. Som person är du öppen, pragmatisk och lösningsorienterad. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Övrigt:

Vi gillar att ha kul på jobbet och är stolta över vår ”skrufiga” familjekänsla, samtidigt som vi tillsammans jobbar hårt för att bli både större och bättre i framtiden. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med fina förmåner kring exempelvis friskvård, hälsa och pension.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskvärd start snarast. Du kommer vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm. Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och personligt brev till joakim.jacobsson@skruf.se. Alla intervjuer kommer i första steget göras digitalt och sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tveka inte att höra av dig med eventuella frågor om tjänsten till chefsjurist Joakim Högberg Jacobsson, joakim.jacobsson@skruf.se eller HR-chef Patrik Rudqvist, patrik.rudqvist@skruf.se

Rekryteringsfirmor undanbedes att ta kontakt med företaget med anledning av denna annons.