Det gå bra för oss på Skruf Snus och vi behöver en ny medarbetare i rollen som Produktutvecklare. Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag ca 200 anställda. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som produktutvecklare?

Om tjänsten

Vi söker en ny medarbetare till vårt produktutvecklingsteam. Du kommer att medverka i utvecklingen av nya snus- och tobaksprodukter, samt vidareutveckla vår befintliga produktportfölj. Som produktutvecklare erbjuds du ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett team av engagerade medarbetare. Du kommer jobba tvärfunktionellt mellan marknad och produktion med att utveckla produkter som tillgodoser våra krav på kvalitet och tillverkning kopplat till företagets mål och strategier. Du kommer även att medverka och driva förbättringsarbete inom produktprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckla, optimera och implementera nya tobaks- och snusprodukter
  • Leda produktutvecklingsprojekt
  • Mäta och följa upp produktportföljen och vidta åtgärder för att säkerställa kravefterlevnad
  • Bereda och genomföra provkörningar i vår pilotanläggning samt i produktion
  • Följa upp, utvärdera och dokumentera resultat i projekt och tester
  • Administrera produkt specifikationer i relevant system
  • Utföra konkurrentproduktanalyser och bistå marknad i marknadsundersökningar
  • Delta i process- och systemutvecklingsprojekt relaterade till produkter

Kravprofil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom livsmedelsteknik, kemi eller likande med minst tre års arbetslivserfarenhet inom utvecklingsarbete, med fördel från livsmedels- eller tobaksindustrin.

Du har mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt erfarenhet av att driva tvärfunktionella projekt. Du är engagerad, analytisk och kan arbeta självständigt och planera din arbetsdag utifrån givna mål och tidsramar. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper i svenska är önskvärt.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med internationell atmosfär där det finns goda utvecklingsmöjligheter! Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka.

Frågor och ansökningar skickas senast 2019-03-31 med e-post till savsjojobb@skruf.se
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Senior Product Development Specialist Marie Klasson, +46 (0)8 789 22 27