Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Smålands Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag c:a 270 anställda, båda arbetare och tjänstemän. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som Kemist/laboratorietekniker?

Ditt ansvarsområde

Skruf Snus söker nu Kemist/laboratorietekniker som kommer att bli en del av vårt team på det mikrobiologiska/kemiska laboratoriet.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att utföra rutinmässiga analyser som ett steg i kvalitetssäkringen av våra produkter. Fokus kommer att ligga på HPLC men även mikrobiologiska rutinanalyser ingår i uppgifterna. Rutinarbete varvas med utmanande utvecklingsarbete inom vår produktion.

Anställningen börjar med en grundlig introduktion där du får en genomgång av säkerhetsrutiner, arbetsuppgifter och instrument samt information om hur vår produktion och organisation är uppbyggd. Upplärningen kommer att ske stegvis och svårighetsgraden ökar med tiden.

Din profil

Har du en akademisk utbildning inom kemi, life science eller liknande? Tycker du om att labba? Vi erbjuder en tjänst där du till stor del kommer att arbeta med kemiska och mikrobiologiska analyser.

Vi söker dig som:

  • Har en studiebakgrund inom naturvetenskap, livsmedel, mikrobiologi, kemi eller  motsvarande
  • Har vana av att arbeta med HPLC
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Kan utföra koncentrationskrävande uppgifter
  • Är strukturerad
  • Gärna utför rutinarbete

Du har god datorvana och känner dig bekväm när du pratar engelska. Vi söker dig som har intresse för kvalitet och förbättringsarbete. Eftersom vi är ett litet labbteam som löser arbetsuppgifter tillsammans är det viktigt att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett serviceinriktat arbetssätt.

Du trivs med att ta ansvar och jobba i nära samarbete med produktionspersonal.

Personliga egenskaper

Vi har en fantastisk utveckling och ställer höga krav på medarbetare. Vi ser att du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande och varierande jobb i en internationell arbetsmiljö med trevliga kollegor.

Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Beräknad start: Snarast

Arbetstider: Dagtid

Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Urval sker löpande, så låter tjänsten intressant – skicka in din ansökan snarast.

Ansökningar skickas senast 2021-05-12 till savsjojobb@skruf.se. Märk din ansökan med: Skruf Lab.

För mer information gällande tjänsten kontakta Christian Andersson Quality Unit Manager 073-048 92 20 eller Maria Salomonsson Senior Laboratory Technician 070-301 22 63.