Vi letar vi efter dig som vill bli en del av vår skruf-familj och har drivkraften att utmana status quo samt villigheten att växa och ta sig an nya utmaningar? Vi söker efter en driven och affärsmässig inköpare med ett par års erfarenhet av inköp som vill jobba med indirekta material hos oss. I tjänsten kommer du leda en fabriksinköpare på distans från Stockholm och vara bryggan mellan kontoret i Hamburg och Skandinavien.

Din roll

Som Inköpsansvarig kommer du att leda upphandlingstransaktionerna i Skandinavien för att optimera alla indirekta inköpsflöden mellan marknaden och fabriken som är lokaliserad i Sävsjö. Vidare arbetar du med att förhandla priser och villkor med leverantörer för indirekt material, exempelvis marknadsföringsbyråer, IT-tjänster och konsulter. Du kommer kontinuerligt att analysera marknaden och företagsklimatet för att bedöma nuvarande och framtida materialtillgänglighet. Du kommer även att utföra leverantörsutvärderingar och initiera riskreducerande och kostnadsbesparande åtgärder. Vidare kommer du att:

  • Analysera inköp samt planera och ständigt söka efter nya och effektivare inköpskanaler för indirekt material
  • Arbeta nära verksamhetens nyckelpersoner för att identifiera synergier och fördelar gällande priser och volymer såsom internt som externt
  • Etablera och upprätthålla en tvärfunktionell dialog mellan inköp och berörda affärsområden

Tjänsten innebär månadsvisa resor inom norden och kvartalsvisa till Tyskland. Du rapporterar till Regional Procurement Manager i Tyskland.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av inköp och upphandlingar från FMCG industrin. Att ha erfarenhet från liknande roller från marknadsbyråer ses som meriterande. Du har ledaregenskaper, en god förhandlingsvana samt är utåtriktad och kommunikativ som person med en förmåga att bygga relationer och upprätthålla viktiga samarbeten. Vidare ser vi även att du har en analytisk förmåga då du kommer att analysera stora mängder data. Det är viktigt att du behärskar svenska men även engelska i tal och skrift då kommunikationen mellan olika länder sker på engelska.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 29 augusti 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070 33 66 456 mail. Anna.deverdier@weselect.se

Välkommen med din ansökan!