Har du ett intresse för försäljning och vill ta nästa steg i karriären? Vi på Skruf Snus söker nu en distriktssäljare till distriktet Linköping och Norrköping. Sätter du affärsmässighet, relationsbyggande och kundfokus högt? Vill du vara delaktig i att driva bolaget och affären framåt? Då ska du söka denna tjänst!

Om tjänsten

Som säljare hos Skruf Snus kommer du att bearbeta och följa upp dina befintliga kunder inom ditt distrikt kring Linköping och Norrköping. Du kommer bygga upp starka affärsrelationer och identifiera nya affärsmöjligheter. I rollen kommer du arbeta med införsäljning av hela Skruf snussortiment samt säkerställa kampanjer och implementera nyheter. Som säljare har du ett eget budgetansvar och får en stor möjlighet att utforma din roll. Du utgår från hemmet och planerar själv dina arbetsdagar utifrån dina olika kundsamarbeten.

Vem är det vi söker?

Vi letar efter dig som brinner för försäljning, kundrelationer samt gillar att anta nya utmaningar. Hos oss är det viktigt med entreprenörstänk samt att vara duktig på att finna lösningar åt våra kunder. Vi värdesätter ett stort mått av prestigelöshet och en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Du är driven och resultatinriktat samt har en vilja att utvecklas med företaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning, gärna inom dagligvaruhandeln. Har du arbetat mot både nya och befintliga kunder är det meriterande. Du är helt trygg med att arbeta självständigt och du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav och du kommer bli utrustad med en tjänstebil.

Vad kan Skruf Snus erbjuda dig?

Skruf snus är en arbetsgivare som månar om sina anställda och för rätt person finns det fantastiska utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med engagerade och trevliga kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Skuf Snus erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö. Du kommer få chansen att utvecklas inom spännande projekt och arbeta i ett bolag med stor drivkraft och med ett starkt varumärke.

Sök tjänsten idag

I den här rekryteringen samarbetar Skruf snus med Jefferson Wells AB. Du söker tjänsten via ansökningslänken https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/1c899406-a9b1-4a73-998d-f1170b28c59a/distriktsljare-till-skruf-snus.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Kahanek på 072-505 39 48 eller marcus.kahanek@jeffersonwells.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!