Nu söker SKRUF en Digital Consumer Marketing Manager!

I rollen som Digital Consumer Marketing Manager har du en central roll på företagets marknadsavdelning och arbetar nära Key Account Managers och övriga på säljavdelningen. Det är en ny tjänst så du har möjlighet att forma området utifrån dina tidigare erfarenheter och snabbt kunna bidra till att utveckla verksamheten. Du ska driva ditt eget område framåt med stöd från resten av marknadsteamet och det globala marknadsteamet. Det är viktigt att du har erfarenhet inom digitala och sociala kanaler och känner dig trygg i dig själv, har stor ägandeskapskänsla och gillar att anta nya utmaningar likaså som administrativa delar. Fokus i rollen är att uppnå positioneringsmål, volym, marknadsandelar, räckvidd och vinstmål.

Du kommer att vara den person hos Skruf som är ytterst ansvarig för att ta fram en digital strategi online, kontinuerligt bevaka och utveckla hemsidan, sociala medier och aktivitetsplan som även kan kopplas till butik och events. Vi söker därför dig som tänker kreativt och kommer med nya innovativa digitala lösningar. Du ska tillsammans med övriga i marknadsteamet utarbeta och säkerställa en total aktivitetsplan där du äger framtagandet av den digitala strategin. Ditt fokus är skapa digitala kampanjer och aktiveringar där våra produkter syns och får de bästa förutsättningarna och att förmedla information till butiksförsäljarna och den egna interna säljorganisation.

Det är viktigt att du har en stor förståelse för kundens köpbeteende i butik kopplat till onlineförsäljning.
Företaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, där du alltså har möjlighet att både påverka och utvecklas.

I rollen som Digital Consumer Marketing Manager ingår bland annat följande ansvar och arbetsuppgifter:

 • Planera och genomföra alla digitala marknadsaktiviteter för våra strategiska varumärken (byråkontakter, lanseringar, kampanjer och KAM-aktiviteter).
 • Ansvara för alla digitala beröringspunkter både online och offline.
 • Säkerställa att planeringen genomförs effektivt.
 • Utveckla kampanjplaneringsprocesserna i nära samarbete med KAM.
 • Initiera alla interna och externa digitala projekt.
 • Utveckla presentationsplattform för den digitala strategin.
 • Mål som planeras ihop med marketing och KAM-teamet.
 • Kommunikation med andra digitala intressenter inom marknads- och KAM teamet.
 • Utveckla den digitala plattformen och implementera bästa praxis.
 • Sociala medier / Online skapa den övergripande sociala medieplanen (t.ex. Instagram, skruf.se, FB, LinkedIn).
 • Säkerställa leverans av material till E-skräddarsydda kampanjer och utveckling av varje kanal.
 • Ansvara och ta fram relevanta influensers och relaterade strategier.
 • Alla konsumentaktiviteter tillsammans med CMM (musikevenemang, popup-butiker, turnéplan etc.).

Din profil:

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom digital kommunikation, marknadsföring, online annonsering och kan visa på framgångsrika resultat från en liknande position. Digitala medier är en naturlig del av ditt liv.

Utöver det ser vi att du:

 • Gillar att arbeta på en strategisk nivå och samtidigt kunna ta tag i det operativa arbetet.
 • Har erfarenhet av kravställning mot externa konsulter och byråer.
 • Är van att utvärdera lönsamhet i kampanjerna, dra slutsatser baserade på resultat och därefter optimera aktiviteterna.
 • Har erfarenhet från marknadsföring och budskapsformulering i både digitala och traditionella media.

Övrigt:
Vi gillar att ha kul på jobbet och är stolta över vår ”skrufiga” familjekänsla, samtidigt som vi tillsammans jobbar hårt för att bli både större och bättre i framtiden. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med fina förmåner som rör friskvård, hälsa och pension. Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskvärd start januari 2021 med placering på huvudkontoret i Stockholm på Luntmakargatan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skruf Snus med Bohmans Nätverk.
Sök tjänsten via länken https://www.bohmans.com/aktuellauppdrag/digital-consumer-marketing-manager/ med ditt CV och personligt brev. Alla intervjuer kommer i första steget göras digitalt och sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av rekryteringskonsulter Linda Schmidt på Bohmans Nätverk Linda.schmidt@bohmans.com och Erik Myrhage, erik.myrhage@bohmans.com