Skruf Snus växer så det knakar och vi behöver anställa fler Underhållsmekaniker. Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Smålands Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag c:a 250 anställda, båda arbetare och tjänstemän. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som underhållsmekaniker?

Ditt ansvarsområde

Som Underhållsmekaniker kommer du att, tillsammans med övrig personal på underhållsavdelningen, jobba med förebyggande och avhjälpande underhåll på vår produktionsutrustning, samt jobba med förbättringar på befintlig utrustning.

Din profil

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning alternativt flerårig erfarenhet av mekaniskt arbete inom tillverkningsindustrin. Vi ser att du är en flexibel problemlösare, initiativrik och noggrann. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i ett företag med högt tempo. Kunskap i el- kännedom är meriterande. På grund av att tjänsten gäller skiftarbete och att vi utvecklar fler och fler självstyrande team, så förväntas du vara självgående samt kunna ta egna snabba beslut. Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi har en fantastisk utveckling och ställer höga krav på nya medarbetare. Vi ser att du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel i ditt arbete I gengäld får du ett stimulerande arbete med goda karriärmöjligheter. Är du denna engagerade medarbetare som bidrar till den goda stämningen på företaget så har du en självklar plats i vårt härliga gäng.
Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka. Vi tillämpar löpande urval och vi är nyfikna på att höra från dig. Lycka till!

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se
Vi tillämpar löpande urval och tillsättning. Lycka till!