Skruf Snus växer så det knakar och vi behöver anställa en Underhållsmekaniker. Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Smålands Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag 200 anställda, båda arbetare och tjänstemän.

Ditt ansvarsområde

Som underhållsmekaniker i vår nybyggda automatiserade end of line kommer du främst att jobba med förebyggande underhåll på hela maskinparken samt olika transportsystem till och från maskinerna, men du ska även snabbt och på ett korrekt sätt lösa akuta problem eller haverier som uppstår med utrustningen. Utrustningen består bland annat av flertalet pick and place maskiner, hissystem, Flexlink transportbanor, kartong paketerare, robotar av modell KUKA, pallinplastare, etikettmaskiner, krympplastugnar med mera. Denna utrustning är kopplad till hela vår produktionsavdelning vilket innebär att ett stopp här stoppar hela eller delar av vår produktion. Tjänsten innehåller främst fysiskt arbete men även en del programmering och sträcker sig över ett stort område. Du kommer att jobba i ett litet team på tre personer och utföra planerat underhåll dagligen enligt schema som teamet själva sätter för att hindra stopp på utrustningen.

Din profil

Du som söker tjänsten skall kunna uppvisa en dokumenterad utbildning inom robotteknik på minst 1 år eller erfarenhet av arbete med robotutrustning i minst 2 år. Utbildning på plats kommer att ges för övrig utrustning. Tidigare erfarenhet av livsmedelsindustri, mekaniker i tillverkningsindustrin eller arbetat med KUKA robotar är en merit. Vi ser att du besitter utmärkt förmåga till samarbete, tydlighet och lyhördhet. Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi har en fantastisk utveckling och ställer höga krav på nya medarbetare. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad och flexibel i ditt arbete I gengäld får du ett stimulerande arbete med goda karriärmöjligheter. Är du denna engagerade medarbetare som bidrar till den goda stämningen på företaget så har du en självklar plats i vårt härliga gäng.
Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka. Vi tillämpar löpande urval och vi är nyfikna på att höra från dig. Lycka till!

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se

Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är 31 Januari 2019. Lycka till!