Skruf Snus växer så det knakar och vi behöver anställa en redovisningsekonom. Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag c:a 200 anställda, både arbetare och tjänstemän.

Ditt ansvarsområde

Som redovisningsekonom har du ett helhetsansvar för leverantörsreskontra, anläggningsregister och kalkylering av produktkostnader. Du samarbetar med vårt Shared Service Center (SSC) för att säkerställa att leverantörsreskontra behandlas tidsenligt, effektivt och med hög säkerhet samt försäkra att samtliga fakturor är korrekt attesterade innan de behandlas för betalning. Du kontrollerar värden för varulager och färdigställer produktkostnadskalkyler för nya produkter i samarbete med avdelningar för planering och inköp. Du kommer även att ansvara för redovisning av tillgångar under uppförande och avstämning av projekt genom samarbete med vår Technical Manager. Rollen innebär även att stödja Factory Controller och Financial Controller efter behov, samt att assistera vid månads- och årsbokslut.

Din profil

Vi söker dig som har kandidatexamen inom finans, business studies, redovisning, ekonomi eller motsvarande, alternativt att du har erfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller liknande arbetsuppgifter. Du har en analytisk och undersökande personlighet med noggrannhet för detaljer och förmågan att kunna se till helheten samt kunna driva flertalet projekt samtidigt.
Goda kunskaper inom Excel och Power Point är ett krav. Vi ser även att du har goda samarbetsegenskaper och trivs med att jobba i ett växande företag med högt tempo vilket gör att du bör vara en flexibel lagspelare. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. CIMA/ACA/ACCA, QAD kvalifikationer och kunskap inom IFRS är meriterande.
Erfarenheter från arbete i internationella koncerner, redovisning inom tillverkningsindustrin är också starkt meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, initiativrik problemlösare, kostnadsfokuserad, lyhörd och analytisk. Det är viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk i din roll då du jobbar mot många olika kontaktytor i organisationen. Är du en engagerad medarbetare som bidrar till den goda stämningen på företaget så har du en självklar plats I vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig är du varm välkommen att ansöka.

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se

Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är 21 december 2018. Lycka till!