Skruf Snus växer så det knakar och vi behöver anställa fler lageroperatörer. Våra omtyckta snusvarumärken skruf, Knox och Smålands har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag 200 anställda, både arbetare och tjänstemän. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som lageroperatör?

Ditt ansvarsområde

Lageroperatör är ett serviceyrke med stor frihet under ansvar. Under ett arbetspass får du rotera mellan tre olika funktioner och arbetsuppgifter; på lagret, på vårt entresolplan och som support i produktionen. Likt en spindel i ett nät har du alltså flera viktiga uppgifter, exempelvis att samordna våra in- och utleveranser, förbereda nästa dags sändningar och underhåll av lagersaldot i vårt affärssystem. Övrig tid ägnar du åt att hjälpa andra funktioner i fabriken så att de fungerar effektivt och utan avbrott, exempelvis får du fylla på lock, dosor och andra artiklar som går åt i det löpande arbetet i produktionen.

Din profil

Du är intresserad av att arbeta med både människor, maskiner och datorer. Du ser snabbt vad som behöver göras och du gillar att hugga i och hjälpa till där det behövs. Självklart är du en bra lagspelare som både kan ge och ta instruktioner. Det är meriterade om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Du kommer att få teoretisk utbildning av oss, exempelvis om kvalitet, hygien och säkerhet. För att du ska kunna ta del av våra instruktioner och kunna kommunicera med dina medarbetare behöver du kunna svenska språket flytande i tal och skrift. Det är ett krav att du har truckkort och utbildning TLP10 ska vara genomförd, alternativt får ditt truckkort vara utfärdat för max 5 år sedan.

Personliga egenskaper

Vi gillar att ha kul på jobbet och är du en engagerad medarbetare, som bidrar till den goda stämningen vid fikabordet, har du en självklar plats i vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka. Vi tillämpar löpande urval och vi är nyfikna på att höra av dig. Lycka till!

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se