Det går bra för oss på Skruf Snus och vi behöver anställa en Inköpskoordinator.

Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag ca 200 anställda, både arbetare och tjänstemän. Vill du vara delaktig i vår fantastiska utveckling i rollen som Inköpskoordinator?

Ditt ansvarsområde

I rollen som Inköpskoordinator kommer du att tillhöra vår Logistikavdelning och rapporterar till Logistikchefen. Du blir den som ansvarar för fabrikens materialförsörjning vilket innebär operativt inköpsarbete samt ansvar för grunddata i affärssystemet som styr vårt materialflöde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Beställa material enligt uppgjorda avtal.
  • Registrera och underhålla data i vårt affärssystem.
  • Arbeta nära produktion för att optimera och utveckla våra materialflöden.
  • Kontaktperson för fabriken gällande inköp och materialflöde.

Din profil

Vi söker dig som är inköpare med bra kunskaper inom materialstyrning.
Du bör ha god systemvana och erfarenheter av att arbeta med större affärssystem sedan tidigare samt vara trygg i att arbeta med Excel och Officeprogrammen.

Tjänsten är en nyckelroll i våra produktions- och materialflöden så vi ser att du är initiativrik, noggrann och trivs med problemlösning. Du är serviceinriktad och trivs med att jobba i ett växande företag med högt tempo vilket gör att du bör vara en flexibel lagspelare med stort kundfokus.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper av engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi gillar att lyckas och ha kul på jobbet. Är du en engagerad medarbetare som bidrar till den goda stämningen på företaget, har du en självklar plats I vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig är du varm välkommen att ansöka.

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se
Vi tillämpar löpande urval och sista ansökningsdag är 31 augusti 2019. Lycka till!