Skruf Snus växer så det knakar och vi behöver anställa en Fastighetsansvarig. Våra omtyckta snusvarumärken Skruf, Knox och Smålands Bruksnus har gjort oss till Sveriges näst största snustillverkare. I vår fabrik i Sävsjö arbetar idag c:a 200 anställda, båda arbetare och tjänstemän.

Ditt ansvarsområde

Som fastighetsansvarig på Skruf Snus får du ett omväxlande arbete med många olika arbetsuppgifter. Arbetet innefattar bland annat tillsyn av fastighetsskötsel och ansvar för att eventuella brister i lokalerna åtgärdas samt initiera förbättringar och investeringar gällande fastighet, energi och miljö. Du ansvarar för budget angående berörda delar. Du kommer även ansvara för att yttre säkerhet upprätthålls samt utvecklas i linje med lag och koncern krav. Du sköter även koordinering av våra entreprenörer och myndighets kontakter gällande fastighet och miljö. Genom att ge professionell intern service bidrar du till en effektiv verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som helst har tidigare erfarenhet av liknande arbete och att du är en flexibel problemlösare, initiativrik och noggrann samt att du har teknisk kompetens/förståelse berörande fastigheter. Du har god samarbetsförmåga, lätt för att skapa kontakter och är van vid att samverka med interna samt externa kunder, leverantörer och entreprenörer. Du har god datavana inom Officepaketet. Goda kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi har en fantastisk utveckling och ställer höga krav på nya medarbetare och vi ser att du trivs med att jobba i ett företag med högt tempo. I gengäld får du ett stimulerande arbete med goda karriärmöjligheter. Är du denna engagerade medarbetare som bidrar till den goda stämningen på företaget så har du en självklar plats i vårt härliga gäng. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen att ansöka.

Frågor och ansökningar skickas med e-post till savsjojobb@skruf.se

Vi tillämpar löpande urval och tillsättning sista ansökningsdag är 31 Januari 2019.